Kelebihan Bisnes Shaklee

Apa yang Shaklee offer pada ahlinya?

Selain kesihatan yang lebih baik dengan vitamin Shaklee, dah tentu Shaklee menawarkan pelbagai ganjaran pada mereka yang serius berbisnes. 

Bersama Shaklee, anda mampu membina empayar perniagaan anda sendiri dan memperoleh pendapatan bulanan yang tak pernah anda sangkakan!Shaklee tawarkan pemberian bonus dalam bentuk:

  • Personal bonus - bonus peribadi dari hasil jualan kita sendiri. Kalau tak buat jualan, maka bonus RM0 ya. Sebab Shaklee bukan bisnes hasil makan penat lelah orang di bawah. 
  • Nett Personal bonus (NPB) - suka saya nak sebutkan NPB ni adalah bonus yang Shaklee bagi sebagai upah pada kita yang bimbing anak bisnes kita.
  • Car bonus - bonus kereta untuk mereka yang layak, lepas syarat. Alhamdulillah kini dah setahun lebih saya lepasi syarat ini. Shaklee tak bagi sebiji kereta, tapi Shaklee bagi duit SETIAP BULAN untuk kita. Letsay kereta tu Shaklee bagi RM3,000, kita buat bayar MyVi RM600 sebulan, ehem ehem...dah RM2,400 boleh buat simpan/kegunaan lain kan kan. Dan bonus ni akan sentiasa meningkat, insya Allah bergantung pada jualan. So far setahun ni tak pernah laa lagi berkurang. 
  • Leadership Bonus - Khas untuk mereka yang jadi leader SAHAJA. Jadi kalau alang-alang nak buat biz, biar sampai leader. Alang-alang nak serius, biar sampai Master terussss hihiii.. Jadi leader kurang-kurang bonus dah RM2,000 sebulan! Sapa nak bagi kita free free kan. 
  • Coordinator incentive - yang ni Shaklee bagi ikut rank, makin tinggi rank makin banyak laa. Sebab tu cheq habaq, nak buat biz, biar jadi leader! 
  • Special incentive - tang ni Shaklee ada offer, promosi/tawaran berkala, means bukan selalu, tapi dalam setahun tu ada laa offer untuk kita dapat duit poket lebih. Memang senang sangat nak dapat duit extra nih. Ofkos kena usaha la kan. Tapi sesimple itu je tau!
Itu bab ganjaran kewangan. Adaaaa lagi!

 Shaklee juga offer trip percutian mewah kepada ahli yang serius berbisnes.

Trip percutian 5-6 bintang, 100% FULLY SPONSORED. Bawak duit poket sahaja. Sape tak nak kan. 

Trip ini adalah meraikan penat lelah usaha seorang ahli yang bertungkus lumus mengembangkan empayarnya. Alhamdulillah, selama 2 tahun bersama Shaklee, kami dah pun berpeluang mengikuti trip 5 bintang ke Kota Kinabalu dan tahun ini in Disember, insya Allah akan menunaikan Umrah pula, 100% diuruskan oleh Shaklee dan it's FREE!

Shaklee mengiktiraf kejayaan anda dan meraikannya dalam majlis gilang-gemilang! Ibarat macam Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) pulak. Seriously, memang rasa macam artissssss daaa. Uppsss! 

Ini adalah sebahagian dari excitement saya bersama Shaklee. Sungguh, Shaklee benar-benar merubah kehidupan saya. 


Apa yang jauh lebih penting dari itu? 

Kebebasan masa (time freedom) bila buat bisnes Shaklee. Impian saya adalah BERHENTI KERJA dalam tempoh yang terdekat. Saya ingin buat fulltime bisnes Shaklee dan meluangkan lebih masa bersama keluarga. Nak didik anak dengan acuan saya sendiri, nak ajar anak mengaji Quran, nak main masak-masak bersama mereka, nak main kuda-kuda bersama mereka. Nak gi bercuti pada bila-bila masa dan nak balik kampung ziarah kedua ibu bapa dan mertua saya pada bila-bila masa tanpa ada kekangan. Bila buat bisnes Shaklee, saya rasa saya TERPAKSA berhenti kerja. Pendapatan bersama Shaklee lebih dari apa yang saya jangkakan. Subhanallah. Luasnya kasih sayang Allah!

Ada banyak lagi peluang-peluang dalam Shaklee yang ingin saya luahkan. Tapi ia sangat exclusive untuk anak didik saya sahaja. Jika anda berminat untuk menyertai keluarga kami, mendapatkan bimbingan dari saya, jangan segan untuk hubungi saya di 013-2896454 untuk pendaftaran. 

Hanya RM65 sahaja yuran pendaftaran dan keahlian adalah seumur hidup, means tak perlu renew or bayar yuran keahlian setiap bulan/tahun. Sekali bayar sahaja ye :)

Hanya serendah RM65 ini SAHAJA, anda berpeluang dapat pendapatan 5 angka malah lebih! Saat anda membaca entry ini, inilah masanya untuk anda ubah kehidupan. Setiap rakyat Malaysia perlukan pendapatan kedua pada masa kini untuk bolehkan mereka hidup lebih baik. 
Hubungi saya untuk mengetahui banyak lagi peluang yang terbuka untuk anda.

Shaklee Independent Distributor
Fb: Hasanah Ahmad
Page: Healthylife
Email: hasanah3006@gmail.com
HP: 013-2896454

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...